Secretele celor mai de succes magazine online

Daca pana acum crearea unui magazin online era unul dintre cei mai dificili pasi, in 2014 cea mai mare provocare cand vine vorba de e-commerce este depasirea concurentei si castigarea increderii clientilor. Platformele de e-commerce au devenit mult mai usor de utilizat si administrat, ceea ce inseamna ca diferentele dintre un magazin si altul se refera acum doar la usurinta de utilizare si la informatiile puse la dispozitia clientilor.

Sistem de management al continutului CMS (Content Management System)

Sistem de management al continutului (CMS) reprezinta una dintre cele mai bune performante sisteme din lume. Acesta este caracterizat de o simpla administrare, securitate si fiabilitate. Content management sistem este intr-o continua crestere. Este imposibil de a largi si aprofunda functionalitatile de sistem in conformitate cu solicitarile clientului. Intregul sistem este continuu actualizat si inbunatatit. Caracteristicile standard de mai sus sunt imediat disponibile pentru clientii nostril, suntem cu un pas înaintea competitiei.

Search Engine Optimization 102: Beneficiile SEO

Acum ca sunteti familiarizati cu conceptul de SEO si cu ce se ocupa, este timpul sa construiti pe aceasta fundatie. A doua parte a acestei serii tine sa va arate cat de important este SEO pentru succesul online, subliinind beneficiile cele mai mari.

Daca nu ati citit articolul de introducere in lumea SEO, va recomand sa o faceti. Va va oferi o imagine de baza legat de ceea ce vrem sa spunem cand folosim acronimul SEO si de ce este important pentru afacerea voastra.

Creare site profesional, un serviciu exclusivist oferit de echipa Site Design

Pentru o firma care se respecta si isi doreste sa performeze in adevaratul sens al cuvantului, este important ca prezenta sa online sa fie una de calitate. O prima etapa a acestui moment este insusi site-ul, drept pentru care veti fi nevoiti sa alegeti o firma de web design capabila sa scoata maxim din bugetul alocat strategiei de marketing online si sa va propuna o pagina web care sa corespunda cu necesitatile afacerii voastre dar si cu noile tendinte.

Serviciul nostru de creare site profesional putem spune ca este general valabil, fiecare proiect pe care il preluam beneficiind de atentia unuia sau mai multor specialisti in diverse domenii online. Astfel, in procesul de creare site ne bazam pe vasta experienta a unor programatori si web designeri capabili sa produca o interfata grafica de o calitate ridicata dar si un panou de administrare usor de utilizat chiar si de catre persoanele care nu detin indeajuns de multe cunostinte in managerierea site-urilor sau programarea online.

Cum alegem o agentie de web design din Bucuresti sau oricare alt oras din Romania

Domeniile dedicate serviciilor, fie ca sunt web sau de alta natura, sunt extrem de sensibile si necesita o documentare adecvata inainte de luarea unei decizii sau aplicarea unei strategii pe termen mediu si lung. O agentie web suntem si noi, firma care are ca principal domeniu de activitate dezvoltarea site-urilor web si promovarea adecvata in vederea implementarii unei strategii de marketing complete, menite sa ofere clientilor vizibilitate sporita si castiguri suplimentare.

Aceasta este o simpla definitie a unei agentii web, la fel de bine putandu-se include si alte aspecte de natura organizatorica mai mult sau mai putin importante. Daca ne raportam la obiectul de activitate al unei agentii de web design, cu siguranta veti avea posibilitatea de a opta pentru servicii profesionale de creare site sau magazin online, principalul domeniu de activitate al unei astfel de firme.