Creare site profesional, un serviciu exclusivist oferit de echipa Site Design

Pentru o firma care se respecta si isi doreste sa performeze in adevaratul sens al cuvantului, este important ca prezenta sa online sa fie una de calitate. O prima etapa a acestui moment este insusi site-ul, drept pentru care veti fi nevoiti sa alegeti o firma de web design capabila sa scoata maxim din bugetul alocat strategiei de marketing online si sa va propuna o pagina web care sa corespunda cu necesitatile afacerii voastre dar si cu noile tendinte.

Serviciul nostru de creare site profesional putem spune ca este general valabil, fiecare proiect pe care il preluam beneficiind de atentia unuia sau mai multor specialisti in diverse domenii online. Astfel, in procesul de creare site ne bazam pe vasta experienta a unor programatori si web designeri capabili sa produca o interfata grafica de o calitate ridicata dar si un panou de administrare usor de utilizat chiar si de catre persoanele care nu detin indeajuns de multe cunostinte in managerierea site-urilor sau programarea online.

 

Realizam site-uri pentru orice buget, grila noastra de preturi cuprinzand platforme performante ce pot fi achizitionate pentru doar 99 de euro. Cu toate astea, serviciul de creare al unui site profesional este dedicat clientilor care cunosc avantajele fiabilitatii unei platforme eficiente, in momentul de fata avand capacitatea de va oferi solutii optime indiferent de tipul site-ului pe care il doriti.

Caracteristicile unui site personalizat, echipat cu functionalitati avansate

Este adevarat faptul ca majoritatea functiilor de care are nevoie un webmaster pentru site-ul afacerii sale sunt inglobate in cele doua pachete pe care vi le oferim in momentul de fata. Totusi, daca cerintele dumneavoastra sunt variate si implica adaugarea unor functionalitati suplimentare sau a unei interfete personalizate, avem capacitatea de a va oferi un site cu adevarat profesionist, dezvoltat special pentru afacerea dumneavoastra.

La nivelul panoului de administrare, putem spune ca interfata este aceeasi, diferente aparand la nivelul anumitor module pe care le vom implementa pentru a ingloba functionalitatile dorite. Astfel, o buna parte dintre optiunile regasite de utilizator in partea de front-end a site-ului pot fi administrate/modificate cu usurinta din panoul de administrator prin intermediul unor interfete prietenoase. Aveti la indemana sectiuni de module sau chiar meniuri intregi in care regasiti setarile functionalitatilor, campuri pentru modificarea formularelor sau a galeriilor multimedia, cat si elemente care va permit anumite schimbari de design.

Bineinteles ca majoritatea modificarilor suplimentare pe care le solicitati sunt adresate utilizatorilor. Astfel, pentru a le oferi vizitatorilor vostri o interfata prietenoasa si numeroase aplicatii utile domeniului de activitate in care sunteti implicati, vom structura un plan prin care sa facilitam indeplinirea tuturor acestor detalii. Putem implementa orice tip de functionalitate, important este ca cererea dumneavoastra sa fie ferma si ideea sa aiba un impact pozitiv in randul vizitatorilor. De asemenea, experienta noastra ne permite sa va ajutam in permanenta cu sfaturi utile prin care sa imbunatatim constant site-ul realizat, echipa Site Design fiind dedicata in totalitate fiecarui proiect in care este implicata.

Functionalitati desavarsite implementate intr-un panou de administrator usor de utilizat cat si o interfata grafica prietenoasa, in ton cu actualele standarde web. Site-urile noastre sunt responsive si va putem oferi un design unic, compania pe care o reprezentati avand la dispozitie o prezenta online desavarsita. Ce inseamna termenul "site responsive"? Un site responsive are capacitatea de a-si adapta forma in functie de device-ul de pe care este accesat. Astfel, indiferent ca vizitatorii vostri folosesc un computer sau un smartphone, rezolutia ferestrei browserului se va adapta special si continutul va fi afisat la o calitate la fel de ridicata.

Cat costa un site profesional? Pretul se stabileste in functie de cerintele pe care le aveti si de complexitatea acestora, astfel ca implementarea anumitor functii si a unui design complex poate avea costuri destul de ridicate. Vom analiza proiectul pe care il doriti si vom efectua o cotatie de pret, astfel ca veti primi o oferta care imbina perfect calitatea site-ului cu un pret competitiv.