Sistem de management al continutului CMS (Content Management System)

Sistem de management al continutului (CMS) reprezinta una dintre cele mai bune performante sisteme din lume. Acesta este caracterizat de o simpla administrare, securitate si fiabilitate. Content management sistem este intr-o continua crestere. Este imposibil de a largi si aprofunda functionalitatile de sistem in conformitate cu solicitarile clientului. Intregul sistem este continuu actualizat si inbunatatit. Caracteristicile standard de mai sus sunt imediat disponibile pentru clientii nostril, suntem cu un pas înaintea competitiei.

Ne asiguram ca prezentarea dumneavoastra de internet este pastrata in conditii moderne si ca valoarea acesteia se ridica continuu. Template-uri în sistemul de management al continutului consta on XHTML si CSS, acestea în conformitate cu standardele W3C.

Fiecare sablon îndeplineste criteriile de accesibilitate.Toate paginile de prezentare web sunt optimizat conform ultimei cautari (SEO - Motoarele de cautare (precum Google) sunt capabile de a indexa toate partile unui site web asigura pozitii de top în rezultatele de cautare. Cautarea este functionalz în toate elementele de prezentare web. Acesta permite cautare de, cu sau fara diacritice.

Instalare unui CMS Inainte de instalare se verifica cu aten?ie daca acesta se potriveste cu componentele web site-ul. Un CMS complex, este usor de gestionat, avand mult mai ulte caracteristici decat un CMS simplu.

Cel mai mare avantaj al unui sistem de management al continutului este ca utilizatorul nu trebuie sa-si mai faca griji pentru design, layout si tehnologie. Cu toate acestea, înainte de a fi utilizat pentru prima data acesta trebuie sa fie instalat de un expert in domeniu, de mentionat ca acest produs este gratuit . In majoritatea cazurilor sunt bazate pe un sistem .

PHP-MySQL, fiecare CMS mai mare, care stocheaza continutul acestuia în baza de date poate fi accesat apoi prin browser-ul Web. Drepturie de acces pot fi setate pentru fiecare utilizator individual. Astfel, se asigura faptul ca utilizatorii mai putin experimentati sau angajati care au nevoie doar ocazional sa intre în continut, obtin mai putine drepturi decat cei cu si administratori. Un aspect de asemenea importanta este posibilitatea importului si exportului de date în alte mijloace media. Aveti acces la dezvoltatorii Java si daca Windows si .NET Framework domina serverul în compania dumneavoastra, un CMS adecvat se recomanda. Web designeri profesionosti care creaza pagini Web cu Dreamweaver sau chiar in NOTEPAD ++, si apoi realizeaza transferal prin FTP transfer manual , mentin fisierele individuale HTML, CSS, PHP, si fisierele media, pentru a salva timp si a evita erorile si automat reduc costurile.

Site-ul va deveni mai complex si va oferi functii speciale, adesea suplimentare, cum ar fi programele de lucru pentru ajustare care sunt necesara. Pentru a programa un CMS complex, trebuie verificate mai intai problemele de securitate si eliminate în codul sursa. Inainte de a alege un CMS, se considera exact, ceea ce va intereseaza, cât de mult timp petreceti online, eventual, bani pentru mentinerea site-ul dumneavoastra.

Multi furnizori ofera instalarea sistemelor de CMS pe serverele lor în contractul de sprijin. Selectia noastra nu este niciodata completa, dimpotriva, piata CMS este aproape imposibil de gestionat.

Sistemul de management al continutului permite crearea unei structure ierarhice de grupuri de utilizatori si drepturi de acces individuale sectiuni din prezentarea web .