Logo Design

 

Logo Design

Logo-ul companiei dvs, este probabil cel mai important aspect, cand vine vorba de construirea unui strategii de brand, brand care se doreste recunoscut, logo care sa creasca gradul de constientizare al clientilor.

Multi manageri in graba de a porni o afacere, fac greseala fundamentala de a considera crearea unui logo sau designul unui logo, un serviciu banal. Procesul de design al unui logo, trebuie considerat destul de important in strategia de marketing al oricarei companii, astfel incat designul logo-ului sa reflecte corect valorile afacerii si serviciilor oferite.

Pentru serviciile de creare de logo / sigla, designerii companiei noastre apeleaza la experiente de peste 7 ani in crearea de astfel de elemente de design. Logo-urile realizate de noi va vor reprezenta cu adevarat, indiferent daca se doreste utilizarea siglei pentru postarea pe carti de vizita sau afisarea acesteia pe website-ul dvs. sticker4 servicii_logo_design

Logo Design | Servicii Profesionale de Creare Sigla

Din strategia de Branding, Logo-ul este probabil cea mai importanta componenta. Inainte de a crea designul unei sigle, suntem proactivi si incercam sa invatam cat mai multe despre client, ce servicii sau produse ofera si carei audiente se adreseaza serviciile sale. Prin acest proces, suntem in masura sa descoperim cerintele de branding ale clientului si sa oferim un logo design eficient, creativ si care sa il reprezinte.

Ce va oferim?

Cine Sunteti? Primul pas este ca echipa noastra de logo design sa invete cat mai multe despre afacerea dvs.

Ce servicii oferiti? Este foarte important ca echipa noastra de logo design sa inteleaga exact ce servicii oferiti.

Ce audienta aveti? Este importnat sa intelegem, inainte de a incepe realizarea logo-ului, care este targetul de audienta al dvs.

Brand Design Designul unui logo se construeste plecand de la strategia si design-ul brand-ului existent sau viitor al companiei.

Aspect Original Fie ca e vb de crearea unei sigle sau de Graphic design, rezultatele muncii noastre sunt unice si memorabile.

Servicii Complete De la prima versiune de creare a logo-ului si pana la varianta finala, oferim servicii complete de design si print.

Logo Design Vectorial Design pe baza de vectori scalabili, care isi pastreaza calitatea chiar si pentru panouri de mari dimensiuni.

Versiuni Multiple In functie de proiect, versiunile pentru print sunt nelimitate. Fiecare client primeste minim 3 versiuni de design.

Fisierele Sursa Odata finalizat design-ul de logo, va vom trimite fisierele sursa, pe web, prin posta sau vi le inmanam personal pe CD.