Magazin online

Propunem solutii complete de realizare a magazinelor online. Implementam design-uri personalizate, functionalitati extinse si realizam strategii de promovare online.

Magazin Online pentru afacerea dvs.

e-Commerce a devenit o metoda acceptata si de incredere pentru vanzarea de produse si servicii, o alternativa mai buna a unui magazin fizic. e-Commerce se refera la vanzarea si cumpararea de produse si servicii prin intremediul internetului, “e” pentru electronic si “commerce” pentru schimb de bunuri si servicii.

In Romania e-Commerce este tradus sub denumirea de magazin online sau magazin virtual online.

Deoarece internetul este un mediu preferat de consumatori pentru a cauta, compara si cumpara produse si servicii, o solutie magazin virtual online / ecommerce, este vitala pentru succesul oricarei afaceri moderne.

Dezvoltarea unei solutii de magazin virtual online, include sistem automat de plati online, facturare, inventar, transport, taxe… generand economii semnificative si simplificand astfel procedurile traditionale de comert.

Creare Magazin Virtual | Magazin Online

Un Magazin Online de succes necesita o analiza si planificare minutioasa. Inainte de a porni procesul de creare a unui magazin virtual online, va recomandam sa efectuati cateva cercetari preliminare, pentru a determina viabilitatea unui magazin online pt afacerea dvs. Daca un magazin virtual online este o oportunitate pentru dvs, atunci va oferim:

Solutie Completa Magazin Online

Design Personalizat: Toate magazinele online create de noi sunt concepute cu un design unic pentru a carui creare urmarim specificul afacerii dvs.

Content Management System: Puteti modifica usor magazinul online (produse, categorii, pagini de content), prin utilizarea sistemului cms integrat.

Plati si Securitate: Backup zilnic magazin, HTTPS/SSL, criptare MD5, 50 modalitati de plata incluse, plati real time, cec, comanda telefonica…

Produse Nelimitate: Magazinul dvs online poate avea un numar nelimitat de produse, categorii, pagini statice, poze.

Marketing & Promotii: Affiliate, e-mail gift, produse asemanatoare, promotii, reviews pentru produsele din magazin, bestsellers, rewards.

Optimizare Magazin Online: SEF Url, Custom Meta descriere si keywords pt produse, categorii si pagini statice, sitemap magazin pentru motoarele de cautare.

Statistica completa: Solutia noastra de magazin virtual online, contine functionalitati complete de statistica, pentru a imbunatatii strategia de vanzare a magazinului.

Import & Export: Import si export complet in format CSV, pentru produse, categorii, user, comenzi, specificatii, fisiere, optiuni, traduceri.

Transport & Taxe: Calcul real-time, personalizare transport pentru fiecare magazin, free shipping, excludere taxa, taxe specifice si taxe personalizate.